Schrijnwerk op maat verdient
een doortastende aanpak

Bij Interno Interieur gaan we niet over één nacht ijs. Een nieuwe keuken op maat, een badkamermeubel, een dressing of een trap als eyecatcher? Wij zorgen steeds voor perfect binnenschrijnwerk op maat. 

Wij komen graag bij u langs, bespreken en bekijken de mogelijkheden en polsen naar uw verwachtingen. Uw interieurdroom staat immers centraal. De zaakvoerder zelf voert het gesprek, meet op en bezorgt u vervolgens een uitgewerkte offerte op maat. Indien gewenst werken we ook een volledige 3D-tekening voor u uit. Op die manier krijgt u een realistisch beeld van uw toekomstig schrijnwerk op maat. Meer nog, we verduidelijken de tekening en offerte, zodat er geen misvattingen ontstaan en alles glashelder is. 

Van ontwerp tot realisatie staan we aan uw zijde en denken we met u mee. Werkt u met een architect of interieurarchitect? Perfect, daar werken we uitstekend mee samen. Onze flexibiliteit is enorm en professionals weten ons binnenschrijnwerk keer op keer te waarderen. 

Wenst u wat recente keukens, badkamers, kasten, dressings en meer te bekijken? Onder realisaties kunt u heel wat projecten vinden. Wenst u meer info op maat? Contacteer ons, we bespreken graag uw project. 

Onze realisaties

Beelden zeggen meer dan woorden. Ontdek hier enkele recente projecten op het vlak van schrijnwerk. Meer realisaties bezorgen we graag op aanvraag. 

EOS 5D Mark III 2020_11_28_SS_140340 HDR

Over ons

Interno Interieur dat is pure passie voor schrijnwerk.

Bij Interno Interieur zweren we bij een aanpak op maat. Persoonlijk, gedreven en vakkundig. Onze ambachtelijke schrijnwerkers zijn pure stielmannen met passie voor materiaal.  Als specialist in binnenschrijnwerk zijn we over gans Vlaanderen actief en zorgen we vanuit onze eigen atelier voor ambachtelijk schrijnwerk op maat. Dit doen we flexibel en snel. Wij denken graag mee over de ideale oplossing en bekijken het totaalplaatje van uw interieur.  Communicatie en transparantie staan bij ons centraal. U heeft rechtstreeks contact met de zaakvoerder die zelf nog meewerkt in het atelier en de werkzaamheden coördineert.

Nee, binnenschrijnwerk heeft voor ons geen geheimen meer, dat merkt u al snel.

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden of gelijk een afspraak maken voor een offerte op maat? Contacteer ons via het onderstaande formulier en we komen met plezier bij u langs.