Binnenschrijnwerk Interno Interieur:
een doortastende aanpak

Het verhaal van een interieur begint met binnenschrijnwerk. Bij Interno Interieur brengen we dit verhaal tot leven door vakmanschap en maatwerk. Van het eerste gesprek tot de laatste aanraking streven we naar perfectie. We nemen u graag mee door onze aanpak, waarbij we de klant centraal stellen en samenwerken om interieurs te creëren die zowel functioneel als prachtig zijn. Ontdek hoe Interno Interieur elk detail met zorg behandelt.

Interno Interieur

Wat is binnenschrijnwerk?

Wat is binnenschrijnwerk?

Binnenschrijnwerk is de constructie, installatie en afwerking van houten elementen en structuren binnen gebouwen. Dit omvat een breed scala aan interieurtoepassingen die gericht zijn op zowel functionele als esthetische doeleinden. Binnenschrijnwerk kan worden aangepast aan de behoeften en wensen van de klant.

Hoe gaat Interno Interieur te werk?

Bij Interno Interieur staat precisie centraal in onze aanpak. We zijn toegewijd aan het leveren van perfect binnenschrijnwerk op maat en bieden een uitgebreide service, van ontwerp tot realisatie.

1. Het startgesprek met de klant

1. Het startgesprek met de klant

Onze reis begint met een grondig gesprek met de klant. We luisteren aandachtig naar hun wensen en verwachtingen en nemen de tijd om de mogelijkheden voor het specifieke interieur te onderzoeken. Deze eerste stap vormt de basis voor ons verdere werk.

2. Het plan & bijpassende offerte

2. Het plan & bijpassende offerte

Op basis van de inzichten uit het startgesprek creëren we een eerste ontwerp dat de visie van de klant weerspiegelt. Hieruit volgt een bijpassende gedetailleerde offerte, zodat de klant een duidelijk beeld heeft van de verwachte kosten.

3. Een volledig plan uitgewerkt in 3D

3. Een volledig plan uitgewerkt in 3D

Zodra we tot een overeenkomst komen, gaan we aan de slag om een volledig 3D-plan uit te werken. Deze visuele representatie stelt de klant in staat om het maatwerkproject in levendige details te bekijken, waardoor eventuele aanpassingen gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd.

interieur

4. Binnenschrijnwerk: de realisatie van het interieur

4. Binnenschrijnwerk: de realisatie van het interieur

Het hoogtepunt van ons werk is de daadwerkelijke realisatie van het interieur. We nemen het plan door met zorgvuldigheid en aandacht voor detail en zetten onze vakmanschap in om het interieur tot leven te brengen. Ons eigen atelier is de plaats waar onze ervaren schrijnwerkers zich toeleggen op het creëren van op maat gemaakte meesterwerken.

De samenwerking met een architect

De samenwerking met een architect

Werkt u samen met een architect of interieurarchitect? Geen probleem, we hebben ruime ervaring in het samenwerken met professionals in het veld. Onze flexibiliteit en vakmanschap worden keer op keer gewaardeerd door architecten en leidt tot succesvolle samenwerkingsverbanden.

Interno interieur staat voor u klaar gedurende het hele proces

Interno interieur staat voor u klaar gedurende het hele proces

Gedurende het volledige proces, blijft Interno Interieur het aanspreekpunt voor onze klanten. We streven naar een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en zorgen ervoor dat onze klanten te allen tijde kunnen rekenen op onze expertise en toewijding. Bij Interno Interieur streven we naar niets minder dan perfectie in binnenschrijnwerk op maat.

DSCF1838-©NickCannaerts-HomeSweetHome

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden of onmiddellijk een afspraak maken voor een offerte op maat? Contacteer ons via het onderstaande formulier en we komen met plezier bij u langs.